Partyschip Graaf van Bylant

 

 De “GRAAF VAN BYLANT” is het voormalige vracht/passagierschip “NASSAU” die  vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz .
In 1996 is het 
schip door Rederij Witjes aangekocht.
  Partyschip Graaf van Bylant partyschip graaf van bylant

De “GRAAF VAN BYLANT”  is geschikt bevonden om maximaal 600 personen te vervoeren. In drie ruime salons, verdeelt over twee dekken, kunnen we ca. 375 gasten een zitplaats bieden. Op elk dek zijn buiten zitplaatsen beschikbaar. Op het hoofddek bevinden zich de toiletten, waaronder een invalidetoilet. 


Verder is de Graaf van Bylant voorzien van een volledige keuken en op de 2 dekken een barinstallatie van waaruit alle mogelijke dranken verstrekt kunnen worden.

Het schip beschikt over een muziekinstallatie, bestaande uit een cd-speler, cassettedeck en een aantal microfoons Voor presentaties kunnen we een beamer en projectiescherm beschikbaar stellen. Tevens is er voldoende ruimte voor "live" muziek.

partyschip
 Uw varend feest:

 

Rederij Witjes kan uw ‘varend’ feest naar uw eigen wens gestalte gegeven.Vooraf bespreken wij met u uw wensen en de invulling betreffende de rondvaart, ontvangst, dranken, spijzen en entertainment.Aan de hand hiervan kunnen wij u een passende offerte presenteren

  partyschip salon 

 Partyarrangementen:


Natuurlijk kunt U ook kiezen voor een van onze standaard partyarrangementen, enkele voorbeelden hiervan vindt u bij 
"arrangementen".Graag bespreken wij uw wensen tijdens een bezichtiging van ons partyschip Graaf van Bylant. 

  

 

Meer Info: Bel (0316-540554of mail:   vul ons contactformulier in.