Feestarrangementen
van Rederij Witjes


Feestarrangementen /  Groepsarrangementen


Natuurlijk kunnen wij u een feest op maat aanbieden, maar vaak zijn een van onze groepsarrangementen al een prima keuze of uitgangspunt voor uw feest of dagje uit!

River Party Cruise

all inn vanaf € 4.500,-- voor 50 personen.


Aan de welvoorziene scheepsbar kunt u een drankje nuttigen en we presenteren gedurende de vaart een overheerlijk koud/warm buffet.


Een varende feestavond op de rivier de Rijn vanaf Tolkamer met een van onze partyschepen. U geniet van de vaart, het landschap, ondergaande zon, de lichten van de stad en van al het heerlijks wat onze scheepskeuken te bieden heeft . meer info   


River Lunch Cruise

vanaf € 2.750,-- voor 50 personen.


Varend lunchen op de rivier de Rijn vanaf Tolkamer met een van onze partyschepen. U geniet van de vaart, het landschap en van al het heerlijks wat onze scheepskeuken te bieden heeft .Na ontvangst met een kopje koffie presenteren we gedurende de vaart een overheerlijk lunchbuffet.meer info

        

 


River Brunch Cruise

vanaf € 47,50 p.p. 


Ter gelegenheid van een feestje of zomaar. Van een brunch kunt u in het weekend genieten of doordeweeks, er zijn geen vaste regels voor.  
Ter gelegenheid van een feestje of zomaar. Van een brunch kunt u in het weekend genieten of doordeweeks, er zijn geen vaste regels voor.  

Brunchen: een heerlijk uitgebreid laat ontbijt gedurende een rondvaart met een van onze partyschepen op de Rijn tussen Spijk en Millingen a.d. Rijn.  meer info 


 


Bruiloft bij Rederij Witjes

all inn € nog niet bekend


Zoekt u een bijzondere locatie voor uw ja-woord en/of bruiloftsfeest ?

Met de keuze van een van onze partyschepen heeft u deze huwelijksfeestlocatie gevonden!

 

Lees verder 

 


 


"De Rijn Verhaalt" arrangement

U ZOEKT EEN BOEIENDE EN INTERRESSANTE INVULLING VOOR UW FEESTJE of UITSTAPJE?

Boek nu ons “DE RIJN VERHAALT ” Arrangement
Het leukste arrangement wat de Rijn in Tolkamer u te bieden heeft:

U maakt een boeiende rondvaart op de rivier de Rijn met ons Partyschip Schenckenschans. U geniet van de vaart, indrukwekkende schepen en het landschap. Een gids van het TIC informeert u middels boeiende verhalen en filmfragmenten over de bezienswaardigheden waar we op dat moment langsvaren! meer info 


De Barbeque boot in Tolkamer 

 All Inn vanaf  62,50 p.p.

 

Heerlijk varen op de Rijn met op het achterdek genieten van al het heerlijks van de barbecue!
Het vlees wordt vers bereid op de barbecue boot .
meer info

 

 
partyschepen achterdekRondvaart arrangement

vanaf € 375,-- 


Voor uw groep tot 32 personen kunt een boeiende rondvaart op de Rijn maken met ons partyschip de Schenckenschans .U huurt het schip exclusief af voor uw groep en boekt naar uw behoefte extra's bij.   Meer info.


Neem kontakt met ons op voor meer info over deze party arrangementen en beschikbaarheid van een van de schepen.  

rijn

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij uw rondvaart met lunch, buffet of diner naar eigen idee en wensen uitvoeren . Laat dit ons weten zodat we voor u een passende prijsopgave kunnen maken.